Friday 22 June 2007

så att jorå

Nu har vi blivit väldigt moderna, dvs internetifierade så till den milda grad attvi skaffat ett blogg-konto. Vi tänker även bli bevandrade i det anglosaxiska spåket, varför större delen av bloggen kommer att vara på english. So, anyway. Idag är vi dock lite trötta efter flera dagar av inspelningar så vi orkar faktiskt inte tänka i andra bananer. Det blir svenska idag. Swedish. Sorry.

Som ni kanske vet (eftersom ni säkert kommit hit från vår hemsida el myspace) håller vi på att spela in vår debutskiva tillsammans med Joakim Sehlstedt. En vanlig dag i studion har hittils inte sett ut som planerat. Det är nämligen så att vi är ett band med 5 tidsoptimister, vilket
innebär att vi inte kommit igång i tid en enda dag. Den enda dan vi verkligen var på g (förrgår), hade Martins bilbatteri laddat ur så vi fick haffa en vänlig själ som hade koll på gamla mercor. ok, det här lär ju inte vara ett dugg intressant, så vi slänger in lite bilder från studion istället.

Ni äter vi lite tårta som vi fått av en snäll person och snart skall vi ta midsommarledigt resten av dagen. Det blåser och regnar ute -en helt vanlig, härlig midsommar med andra ord!!

Det bästa med att spela in är inte att det är så otroligt kul som det faktiskt är, utan att slippa raka bort det taskiga skägget med motiveringen: "jaghinnerinteförviharsåmycketattgöraplusattdetärrocknroll"


VI hörs!
/Markus
Ps Maybe someone else have the strength to write something in english tomorrow.
Ps2. Hoffentllich jemand will etwas in deutch schreiben manchmal.



No comments: